Pang Kayu Waru Dadi Umpan Mancing

Pang Kayu Waru Dadi Umpan Mancing

Nggawe umpan mancing seko pang kayu waru. Umpan mancing sing ngambang neng banyu. Polahe slear sleor, megal megol ngiwo nengen.

Youtube Icon
Youtube Icon
:) Uncal Ceneng, since mid-December 2017.